Udarila pješaka u Šepku, kod pješaka testiranjem izmjereno 1/41g/kg alkohola u organizmu

0
Zvorničanin skrivio sinoćnji sudar u Johovcu u kojem je dvije osobe zadobilo povrede
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Saobraćajna nezgoda se dogodila u Šepku sa posljedicama po lice, a poprilično je neuobičajena iz Policijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi saopštili:

Udarila pješaka u Šepku, kod pješaka testiranjem izmjereno 1/41g/kg alkohola u organizmu
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 05.03.2020. godine oko 20,50 časova, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Donji Šepak, grad Zvornik, u kojoj je učestvovala D.Đ. iz Zvornika, koja je upravljala putničkim automobilom marke „Opel” i
četrdesetogodišnji muškarac u svojstvu pješaka, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik.

Izvršenim alkotestiranjem učesnika saobraćajne nezgode, kod pješaka je utvrđeno prisustvo 1,41 g/kg alkohola u organizmu. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)