Devetorica tukla jednog u Vlasenici, policija ih sve pohapsila

0
Sarajlija kroz Kozluk vozio bez vozačke dozvole, sa lažnim registarskim tablicama i dugom za kazne od 16.230 KM, policija oduzela automobil
FOTO: Ilustracija

Devet osoba je uhapšeno danas u Vlasenici zbog sumnje da su pretukli R. K. iz tog grada, a koji je zadobio teške povrede, potvrdio je danas Miljan Bobar portparol Policijske uprave Zvornik.

Udarila pješaka u Šepku, kod pješaka testiranjem izmjereno 1/41g/kg alkohola u organizmu
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, identifikovali su i lišili slobode devet lica iz Vlasenice, koja se sumnjiče da su fizički napala lice inicijala R.K. iz Vlasenice, nanijevši mu tjelesne povrede.

Naime, Policijskoj stanici Vlasenica, 07.03.2020. godine oko 02,00 časa, prijavljeno je da su u Vlasenici, nepoznata lica fizički napala oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.
Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska počinilaca, policijski službenici su isti dan identifikovali i lišili slobode devet lica koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Uviđaj na licu mjesta su izvršili policijski službenici PU Zvornik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, a sve dalje aktivnosti
preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Prema nezvaničnim informacijama prvo je došlo do svađe između pretučenog i napadača u jednom ugostiteljskom objektu.

Kako su prenijeli neki mediji do prebijanja je došlo nakon što je oštećeni krenuo kući napadači su ga stigli i pretukli. Po prijavi odmah je na teren izašla policija u veoma brzo identifikovala i pohapsila napadače.

(Zvornicki.ba)