Napravio sudar u Kuli kod Osmaka vozeći automobil sa 2,02 g/kg alkohola u organizmu

0
Danas i sutra pojačana kontrola saobraćaja u Zvorniku, akcent na alkohol, droge i opijate
FOTO: Ilustracija

Iako imamo priliku svjedočiti mnogobrojnim kampanjama u kojima se pozivaju učesnici saobraćaja da ne konzumiraju alkohol prilikom vožnje, pojedinci se opet odluče na takvo nešto. U toku jučerašnjeg dana, što bi se narodski reklo pred mrak, na lokalnom putu kod Osmaka dogodio se sudar u kojem je povrijeđeni učesnik imao ogromne količine alkohola u organizmu. Ovaj put je konzument alkohola povrijedio najviše sebe, ali isto tako je povrede mogao nanijeti drugoj odrasloj osobi, starcu ili dijetetu. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i saopštili:

U Šekovićima hapšenje Zvorničanina koji je vozio sa 2,39g/kg alkohola u organizmu
FOTO: Ilustracija

Na lokalnom putu u mjestu Kula, opština Osmaci, 15.03.2020. godine oko 17,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali L.V. iz Osmaka, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Golf” i S.K. iz Osmaka, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Alfa Romeo”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik L.V. je zadobio tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da L.V. posjeduje 2,02 g/kg alkohola u organizmu.

U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kada piješ ne vozi.

(Zvornicki.ba)