Tri penzionera kažnjena na području Policijske uprave Zvornik, od toga dva na području grada Zvornik

0
Jutros BMW-om udario staricu kod gradske pijace
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i jedno narušavanje javnog reda i mira. Prema riječima Miljana Bobara portparola Policijske uprave Zvornik sinoć nije bilo kršenja policijskog časa na području Policijske uprave Zvornik. Tri lica starija od 65 godina kažnjena su na području Policijske uprave Zvornik, a od toga dva na području grada Zvornik. Lica su kažnjena Zaključaka krinog štaba RS o kretanjima lica starijih od 65 godina na javnim mjestima, potvrdio je portparol Policijske uprave Zvornik.

Tri penzionera kažnjena na području Policijske uprave Zvornik, od toga dva na području grada Zvornik
FOTO: Ilustracija

Iz Policijske uprave Zvornik apeluju na sve građane sa navršenih 65 godina i starije da poštuju Zaključke republičkog ptaba i da se ne kreću na javnim mjestima, inače će biti sankcionisani prema važećim propisima.

Sve osobe na području Zvornika starije od 65 godina na usluzi imaju volonterski servis koji im stoji na usluzi svih sedam dana u toku sedmice. Sve što građanima stariijim od 65 godina treba uradit će mladi iz volonterskog servisa Zvornik, njihovo je samo da pozovu 066/013 606 u vremenskom periodu od 08 do 18 časova svakim danom osim nedjeljom kada mogu pozvati u vremenskom periodu od 08:00 do 17:00.

(Zvornicki.ba)