Direktor “Vodovoda i kanalizacija” novi predsjednik, Krstajić prozvao gradonačelnika Mićića

0

Predrag Perković imenovan je za novog predsjednika FK Radnik iz Bijeljine.

5685f1401a1da089103324c82441dffa

On će naslijediti dosadašnjeg prvog čovjeka semberskog kluba Mladena Krstajića, koji je napustio klub, pa potom povukao ostavku, piše Mondo.

Krstajić je danas smijenjen s te funkcije, a umjesto njega imenovan je Perković, inače direktor kompanije “Vodovod i kanalizacija” a.d. Bijeljina.

Imenovani su i novi članovi Upravnog odbora, koji će u narednom mandatu činiti Milenko Zupur, Miloš Stevanović, Slaven Ristić, Slobodan Lovrić, Nenad Lalić i Duško Milanović.

Krstajić je kazao kako je Skupština režirana i da je smjenu inicirao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić. Kao razlozi za smjenu navode se sumnjivi transferi, te minus u budžetu kluba, što Krstajić demantuje.

– Smjenu sam očekivao. To nisu odlučili delegati i ne ljutim se na njih koji su me izabrali za predsjednika prije nekoliko godina. Ima tu ljudi koji zaista vole klub, ali su morali da glasaju jer je to gradonačelnik Mičić tražio od njih, a u ovoj situaciji sa mnom je pokazao da polako gubi konce vladavine u Bijeljini. Gleda samo sebe. Peđa Jović je njegov potrčko i egzekutor u ovoj priči. Čestitam Perkoviću na funkciji mislim da je to zaslužio, znam da mu je naređeno da bude. Smiješno je sve to. Čuo sam da me optužuju za neke transfere. To nema veze sa životom. Davao sam svoj novac, pomagao klubu, odveo u Evropu dva puta, osvojili smo Kup BiH i pet puta Kup RS, napravili tri sjajna transfera. Budžet je bio u minusu, vratili smo dugove 250.000, te napravili reprogram za porez, koji je zamrznut. Ručao nikad nisam na račun klubu, nikad nisam uzeo dinar od kluba, a Mićo Mićić je našao da mi se sveti. Kad prođe koronavirus, vidjet ćemo sve. Čovjek hoće u sve da se miješa, ima puno grešaka u posljednih 15 dana. Ne treba meni ni funkcija u klubu ništa, suština je da se sve vrti oko njega – rekao je Krstajić, a prenosi Infobijeljina.