SOLAR TMPLE TURNIR U MERIDIANU – LOV NA 50.000 EVRA

SOLAR TMPLE TURNIR U MERIDIANU - LOV NA 50.000 EVRA

April u Meridianu donosi čudo neviđeno!

SOLAR TMPLE TURNIR U MERIDIANU - LOV NA 50.000 EVRA

Turnir koji će ostaviti sve igrače bez daha, ali bukvalno bez daha, jer je nagradni fond nevjerovatnih 50.000 evra. Da, dobro ste čuli, najveći fond ikada kod nas, na najuzbudljivijem turniru i sada i vi možete postati dio ovog fantastičnog događaja i osvojiti neki od 250 keš poklona!

Sem ogromnog nagradnog fonda, vrlo je važno naglasiti da nema faktora sreće, već da sve zavisi od samih igrača, što doprinosi još većem uzbuđenju i motivaciji pri igranju.

Provajder Playson organizuje turnir na igri Solar Temple, koji će trajati od 3. do 12. aprila.

Ono što sve zanima je pitanje – kako doći do nekog od čak 250 keš poklona?

Na veoma jednostavan, a prije svega i zabavan način.

Turnir je podijeljen u dva dijela: kvalifikacije i turnir. Da bi igrač prošao kvalifikacije i ušao u  turnir, potrebno je da odigra 20 spinova po 0,50 evra na igri Solar Temple. Kada upadne u glavni turnir, počinje takmičenje i računaju mu se spinovi na bet 0,50 evra ili više. Igrači se takmiče u tome ko će imati najveću ukupnu isplatu, tako što za svaki 1 evro pay out-a, dobijaju 10 poena. Poeni se sabiraju tokom cijelog tunira, a pobjednik je igrač koji, logično, bude imao najviše poena na kraju turnira.

Zabava je zagarantovana, ali jedna od stvari koja razdvaja ovaj turnir od svih ostalih, je i činjenica da je nagradni fond 50.000 evra keš novca, koji se raspoređuje na ukupno 250 igrača.

Upravo je ovo razlog zašto ovaj turnir zauzima prvo mjesto i predstavlja pravi turnir nad turnirima!

Sve zavisi od igrača, nema nagradnih izvlačenja i svako može da osvoji neki od keš poklona u zavisnosti od toga koliko bude igrao i dobijao. Zvuči kao neodoljiva ponuda, zar ne?!

I upravo zato – što više igrači budu igrali, veće su šanse da osvoje neki od fenomenalnih 250 keš poklona.

Lov na 50.000 evra može da počne, a Meridian obećava mnogo zabave, odličan provod i najveći nagradni fond ikada. Sada, svi igrači imaju 50.000 razloga da postanu dio turnira i osvoje sjajne keš poklone.

Solar Temple turnir u Meridianbetu – najuzbudljivija i najzabavnija potjera za 50.000 evra.

(promotivni tekst)