9 POTS OF GOLD: Meridian vas vodi na putovanje u Irsku!

88

Volite da putujete? Želja vam je da posjetite Irsku? Nema problema, Meridianbet online kazino vodi vas u “zemlju djeteline”! A, usput možete pronaći ćup s blagom u 9 Pots of Gold slotu!

91472371_666207077530729_2816174407758643200_n (1)
Sjajni slot 9 Pots of Gold izaziva vas da okušate nadaleko čuvenu irsku sreću, u sklopu obilježavanja Dana Svetog Patrika, a objavila ga je poznata kompanija “Microgaming”.

Sadrži pet rilova u tri reda i 20 dobitnih linija, zelena boja je dominantna, a u pozadini ćete, zar ste sumnjali, vidjeti dosta djetelina sa četiri lista. A šta vas još čeka ako potražite sreću u Meridian online kazinu, u ovom slotu?

Na bubnjevima vas čekaju BAR BAR, još djetelina sa četiri lista, kape vilenjaka, zlatne harfe, singl sedmica, dupla sedmica, trostruka sedmica… I naravno, tu je džoker, pečurka! Ona zamjenjuje sve simbole, osim simbola lonca! Zvuči zanimljivo, zar ne? Čekajte samo da vidite kako se igra i koji su dobici!
Funkcija 9 Pots of Gold dolazi s funkcijom Pot Pais – aktivira se kada se tri ili više simbola ćupa pojavi bilo gdje na tabli. Što više ćupova sleti, veća je i vaša nagrada: tri ćupa = početni ulog, četiri ćupa = ulog x 5, pet ćupova = ulog x 15, šest ćupova = ulog x 40, sedam ćupova = ulog x 100, osam ćupova = ulog x 500 i maksimalnih devet ćupova donosi fantastičnih ulog puta 2.000!

Zatim je tu funkcija Free Spins – aktivira se kada se simbol besplatnih igara pojavi na bubnjevima dva, tri i četiri. Okrećete i Free Spin Wheel, točak sreće koji vam može donijeti sljedeće nagrade: 10, 12, 15 ili 20 besplatnih okretanja s množenjem x2, odnosno 25 i 30 besplatnih okretanja s množenjem x3.
Tokom ove funkcije možete osvojiti dodatne besplatne spinove, što znači da možete igrati sa do 60 besplatnih okretaja, s treperećim multiplikatorom! U stvari, bezbroj puta možete ponovo pokretati funkciju Free Spins.

Takođe, vidjećete i posude koje bi mogle rezultirati funkcijom Pot Pais i 2.000 x ulog!

Šta čekate? Vilenjačku kapu na glavu, uberite djetelinu s četiri lista i čeka vas ne jedan, već devet ćupova s blagom, u Meridianbet online kazinu!

(promotivni tekst)

88 KOMENTARI

  1. Odoh sutra 10m drva da isječem u šumi i da prodam da mogu da probam ovu igru, kad već nijedna kafana ne radi, moraju se pare negdje ubaciti u promet

  2. Idemo danas do tocka srece. Tek sam poceo ovo igrati izgleda zanimljivo…..imate takav izbor da ne znam sta bih prije igrao

  3. Ne jedem,ne spavam al sam bar sacuvao zivce, za razliku od vecine sto dane izolacije provode uz tv, “koronu” i politicare. Hvala za spas

  4. Volite zabavu? Meridian je pravo rjesenje za Vas, najbolje online igre imaju, najbolje bonuse.. Provjereno!

Comments are closed.