Prošle sedmice otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Zvorniku

0
Prošle sedmice otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Zvorniku

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću prošle sedmice otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području Кozarske Dubice i Zvornika. Inspektori RUIS juče su na području opštine Кozarska Dubica otkrili ilegalno priređivanje igara na sreću na deset automata za igre na sreću, na adresi Draksenić bb, opština Кozarska Dubica, a igre je priređivao DOO „Sport live“ Banjaluka.

Prošle sedmice otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Zvorniku
– Predmeti kojim su počinjeni prekršaji su privremeno oduzeti, do okončanja prekršajnog postupka, a protiv lica koje je ilegalno priredilo igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću – saopšteno je iz RUIS.

Dan ranije, inspektori RUIS otkrili su nezakonito priređivanje igara na sreću „Grčki tombo“ u poslovnoj jedinici DOO „MOZZART“, Banjaluka, na adresi Braće Jugovića B-12, Grad Zvornik.

– Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću izrekli su zabranu priređivanja elektronske igre „Grčki tombo“, a predmet posredstvom kojeg je emitovana navedena igra je zapečaćen. Zbog učinjenog prekršaja, protiv pravnog i odgovornog lica u pravnom licu biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću – naglašavaju iz RUIS.

Dodaju da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

(srpskainfo)