Sudar u Tršiću, povrijeđeni prevezeni u zvorničku bolnicu (FOTO)

0
Četiri osobe povrijeđene u sinoćnjem sudaru na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina (FOTO)

Večeras oko 22 sata došlo je do saobraćajne nezgode na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Tršić. Prema nezvaničnim informacijama u saobraćajnoj nezgodi učestvovali su dva putnička vozila, a više lica zadobilo je povrede od čega jedno teže zbog čega je hitno prevežno u zvorničku bolnicu.

Sudar u Tršiću, povrijeđeni prevezeni u zvorničku bolnicu (FOTO)
FOTO: Facebook grupa Zvornik i okolina

Pored povrijeđenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi nastupila je i velika materijalna šteta, a mjesto nezgode česta je lokacija saobraćajki na ovoj dionici magistralnog puta Zvornik-Bijeljina. Prema nezvaničnim informacijama među povređenim u ovoj saobraćajci je i mladić iz Tršića, a povrijeđeni nisu životno ugroženi.

Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije Policijke uprave Zvornik, a zastoj na magistralnom putu trajao je duži vremenski period.

Iz Policijske uprave Zvornik ujutru će saopštiti više informacija. Mnogobrojni stanovnici Tršića izrazili su svoje nezadovoljstvo još jednom saobraćajnom nezgodom u svom mjestu jer se prema njihovim riječima suviše često dešavaju saobraćajke na ovoj putnoj dionici, a ništa se ne poduzima kako bi se ta pojava umanjila i zaustavila.

Sudar u Tršiću, povrijeđeni prevezeni u zvorničku bolnicu (FOTO)

(Zvornicki.ba)