Nestala Desa Brežančić iz Milića, policijska potraga u toku, ukoliko ste vidjeli Desu pozovite odmah 122

0
Nakon tri dana potrage pronađena nestala Desa Brežančić

Poziv za pomoć pri pronalasku lica stiglo je jutros iz Policijske uprave Zvornik, a radi se o nestaloj Desi Brežančić iz Milića, koja je pri tri dana nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Desa je rođena 1946.godine i živjela je u mjestu Koprivno gdje je posljednji put i viđena. Koprivno je jedno od naselja u opštini Milići. U nastavku prenosimo poziv pristigao iz Policijske uprave Zvornik:

Nestala Desa Brežančić iz Milića, policijska potraga u toku, ukoliko ste vidjeli Desu pozovite odmah 122
Policijska uprava Zvornik poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

Naime, Policijskoj stanici Milići, 14.06.2020. godine, prijavljen je nestanak lica, Dese Brežančić, koja se 13.06.2020. godine u večernjim časovima udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće gdje boravila u mjestu Koprivno, opština Milići.
Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Zvornik, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)