PU Zvornik: Teška krađa u Capardama, u Vlasenici uhvaćen sa 13gr opojne droge speed

-Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, 16.06.2020. godine u ulici Ustanička, opština Vlasenica, zaustavili su putnički automobil marke „VW Golf”, kojim je upravljao M.M. iz Vlasenice, sa kojim se u vozilu nalazio N.N. iz Vlasenice. Izvršenom kontrolom i pregledom vozila, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, ukupne bruto mase 13 grama.

Foto:Ilustracija
Foto:Ilustracija

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja prekršaja.

-Policijskoj stanici Osmaci, 16.06.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće koja se nalazi u mjestu Gornje Caparde, opština Osmaci, otuđilo motornu testeru, pištolj i ključeve za startovanje putničkog automobila. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Osmaci. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.