Registruj se, uzmi 10 KM bonusa i odigraj na svoj tim

0
Registruj se, uzmi 10 KM bonusa i odigraj na svoj tim

 

Nedjelja će biti poseban dan na Gudison parku. Ovoga puta u potpuno drugačijem ambijentu, odigraće se jedan od najvećih gradskih derbija svijeta. Očekuje nas vrhunski fudbal, posebno jer su “redsi” nikad bliže osvajanju titule, poslije dugih 30 godina, a to je posljednje što bi večiti rival Everton želio da gleda.

Meridianbet je spremio  više od 800 opcija za klađenje na ovaj meč! Iskoristi ih i zaradi vrhunske iznose!

“Mersisajd derbi” ili, kako ga mnogi zovu, “prijateljski derbi” ne odlikuje mržnja, neprijateljstvo i nasilje, već autentično sportsko rivalstvo.

LFC i Everton zajedno imaju 27 ligaških titula, što Liverpul čini najuspješnijim fudbalskim gradom u Engleskoj. Zanimljiva je činjenica i da se nikada nije desilo da u prvoj ligi ne igra bar jedan od ova dva tima još od osnivanja Engleske fudbalske lige.

Kakva god da je situacija na tabeli, uvijek je mnogo razloga da svaki susret „Karamela“ i „Redsa“ bude poseban – zato je vrhunski trenutak da odabereš svoje fikseve iz specijala kladionice Meridian.

Ako se još nisi registrovao na meridianbet.ba, sada je pravo vrijeme za to, jer sve nove igrače očekuje 10 KM bonusa za kladjenje, te bonus za prvi odigran tiket.