Jedna osoba povrijeđena u sudaru u Glumini (FOTO)

0
FOTO: Facebook grupa Zvornik i okolina

U toku prethodnog dana dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila povrede zbog kojih je prevezena u zvornički bolnicu. U diretknom sudaru na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Glumina došlo je do kontaka automobila i kamiona, navjerovatnije zbog mokrog kolovoza. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovoj saobraćajci saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 22.6.2020. godine oko 14,00 časova, na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Glumina, grad Zvornik, u kojoj je učestvovao R.B. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „pasat” i M.B. iz Zvornika, koji je upravljao teretnim vozilom marke „mercedes”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik R.B. je zadobio tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, navedeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Zbog ovog sudara, saobračaj je na ovoj putnoj dionici bio duže vremena u potpunosti obustavljen zbog čega su zabilježene kolone automobila.

Jedna osoba povrijeđena u sudaru u Glumini (FOTO)