Nergistrovanim automobilom izazvao sudar, pobjegao sa mjesta nezgode, policija ga pronašla teško pijanog i uz sveto nema položen vozački ispit

0
Sletio sa automobilom u Šekovićima, zadobio povrede, policija mu izmijerila 1,64 g/kg alkohola u organizmu
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Milići, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, lišili su slobode lice M.S. iz Milića, koje se sumnjiči da je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi pod dejstvom alkohola, upravljajući neregistrovanim putničkim automobilom, bez položenog vozačkog ispita, nakon čega se udaljilo sa lica mjesta.

Naime, na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Johovac, opština Milići, 05.07.2020. godine oko 20,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo marke „Renault”, kojim je upravljao Z.P. iz Milića i nepoznati vozač koji je upravljao putničkim automobilom marke „WV Golf“, koji se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa lica mjesta.

Preduzmajući mjere i radnje na pronalasku učesnika koji se udaljio sa lica mjesta, policijski službenici PS Milići su brzom reakcijom identifikovali lice M.S. i isto lišili slobode. Izvršenim alkotestiranjem, kod lica M.S. je utvrđeno prisustvo 2,13 g/kg alkohola u organizmu.

Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.