Nakon poziva građana policija stigla i uhapsila kradljivca goriva na licu mjesta

0
Ukradeno gorivo iz autobusa u Pilici
FOTO: Ilustracija

Prema pristiglom saopštenju iz Policijske uprave Zvornik realizovana je još jedna uspješna akcija u koordinaciji grašana i policije, kada je 23 godišnji mladić iz Milića pokušao ukrasti gorivo iz parkiranog kamiona u naselju Dubnički Most. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Milići, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lice inicijala M.S. iz Milića, za koje postoji osnov sumnje da je počinilo krivično djelo „Krađa“.

Naime, Policijskoj stanici Milići, 07.07.2020. godine oko 00,45 časova, prijavljeno je da jedno lice pokušava da otuđi pogonsko dizel gorivo iz teretnog vozila koje je bilo parkirano u mjestu Dubnički Most, opština Milići. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Milići koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičenog,
koga su tom prilikom lišili slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.
Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.