Uhapšen 31-godišnji Zvorničanin prema centralnoj potjernici

0
Policija uhapsila lice koje je oštetilo aparate za gorivo na benzinskoj pumpi u Glumini
FOTO: Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su još jedno lice prema centralnoj potjernici. Prema nezvaničnim ifnormacijama zvornički policajci su ovaj put uhapsili 31-godišnjeg muškarca koji je počinio veći broj krivičnih djela zbog čega je osuđen na izdržavanje zatvorske kazne u Foči. Zvorničanin je u prethodnom peridou izbjegavao odlazak na služenje zatvorske kazne zbog čega je i raspisana centralna potjernica. Iz Polcijske uprave Zvornik potvrdili su hapšenje prema centralnoj potjernici i o tom hapšenju naveli:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su, 07.07.2020. godine oko 16,00 časova, na osnovu raspisane centralne potjernice, lišili slobode A.S. iz Zvornika.

Navedeno lice je predato u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Bijeljina, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz policije su ponovili apel svim građanima da ukoliko uoče bilo šta sumnjivo u svojoj okolini da odmah o tome obavijeste policiju, kako bi službenici pravoremeno reagovali i spriječili izvršenje krivičnog djela.