U Malešiću vrijeđanje svjedoka ratnog zločina (AUDIO)

0
U Malešiću vrijeđanje svjedoka ratnog zločina (AUDIO)

Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili da je u Malešiću evidentirano narušavanje javnog reda i mira i o tome saopštili:

Policijskoj stanici Kozluk, 13.07. 2020. god. prijavljeno je da je u mjestu Malesić, grad Zvornik, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane lica B.S. iz Zvornika, koji je vrijeđao oštećenog. Po prijavi su postupili policijski sluzbenici Policijske stanice Kozluk koji su navedenom licu izdali prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o Javnom redu i miru.

U nastavku poslušajte prilog radio Glas Drine o ovom nesvakidašnjem događaju koji je uznemirio mještane Jusića, ali i Malešića, prilog poslušajte klikom na link ispod:

https://rtvglasdrine.com/vijesti/sin-osumjicenog-za-ratne-zlocine-u-jusicima-dusana-spasojevica-verbalno-napao-svjedoka-zlocina-audio/ 

Podsjećamo, Dušan Spasojević, osumnjičeni za ratne zločine u Jusićima, postao je nedostupan pravosudnim institucijama BIH u martu ove godine. Za njim je u aprilu raspisana Interpolova potjernica.

Suđenje šestorici bivših pripadnika Vojske Republike Srpske (VRS) za zločine nad stanovništvom sela Jusići (opština Zvornik) trebalo bi početi narednog mjeseca, a Tužilaštvo Bosne i Hercegovine planira dokazivati navode optužnice saslušanjem 124 svjedoka.