Pogledajte kako izgleda komšija iz pakla u Vlasenici, višegodišnji komšijski sukob kulminirao napadom sjekirom i pucanjem iz pištolja (VIDEO)

0
Pogledajte kako izgleda komšija iz pakla u Vlasenici, višegodišnji komšijski sukob kulminirao napadom sjekirom i pucanjem iz pištolja (VIDEO)
FOTO: Printscreen youtube

Policijskoj stanici u Vlasenici 10. jula u večernjim satima prijavljen je napad na porodičnu kuću Jusića u selu Kuljančići, općina Vlasenica. Potvrđeno je to iz PU Zvornik. Prema nezvaničnim informacijama komšijska netrepljivost prethodnih godina obilovala je prijavama policiji koja je izlazila na teren, bilježila incidente i reagovala prema potrebi. Ovih dana internetom kruži i snimak napada na Jusiće od njihovog komšije i kao što možete vidjeti u video zapisu, niko u životu ne želi da ima ovakve situacije u svom komšiluku:

O posljednjem sukobu koji se dogodio 10.jula u Vlasenici, nakon čega su otac i sin iz porodice SAračević zaradili krivičnu prijavu, ali i otac iz porodice Jusić koji je takođe dobio krivičnu prijavu jer je pucao iz gasnog pištolja. O svemu tome mogli ste čitati na napem portalu, a ukoliko ste propustili kliknite na link ispod:

Incident u Vlasenici: Porazbijana stakla na kući Jusića, vlasnik kuće pucao iz gasnog pištolja i dobio krivičnu prijavu

Iz Policijske uprave Zvornik su takođe naveli da oni nisu ti koji izrču zabranu prilaska, nego je to u izričitoj nadležnosti Suda koji može izreći zabranu prilaska određenoj osobi ili objektu.