Počela izgadnja novih 160 parking mjesta u centru grada Zvornik (FOTO)

0
Počela izgadnja novih 160 parking mjesta u centru grada Zvornik (FOTO)

Na potezu Crpna stanica „Mejdan“- Rekreativno sportski centar počela je izgradnja 160 parking mjesta za šta će iz budžeta Grada Zvornika biti izdvojeno oko 200.000 KM. Izvođač radova koji će biti završeni za 45 dana je AD „Zvornik putevi“.

Pored ovog, narednih dana počeće realizacija i projekta „Izgradnja obaloutvrde i platoa na obali rijeke Drine“ sa južne strane grada gdje je predviđeno još 80 parking mjesta. Po završetku ova dva projekta Gradska uprava pristupiće rješavanju problema nedostatka parkirališta na području B-blokova.

Prema ranijim informacijama, izgradnja dovoljnog broja parking mjesta u centru Zvornika najveći je preduslov za početak naplate parkinga u Zvorniku.

Na potezu Crpna stanica „Mejdan“- Rekreativno sportski centar počela je izgradnja 160 parking mjesta za šta će iz budžeta Grada Zvornika biti izdvojeno oko 200.000 KM. Izvođač radova koji će biti završeni za 45 dana je AD „Zvornik putevi“.   Pored ovog, narednih dana počeće realizacija i projekta „Izgradnja obaloutvrde i platoa na obali rijeke Drine“ sa južne strane grada gdje je predviđeno još 80 parking mjesta. Po završetku ova dva projekta Gradska uprava pristupiće rješavanju problema nedostatka parkirališta na području B-blokova.