Podrška SPS-a, DNS-a i NDP-a kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Zvornik, danas potpisan sporazum

0
Podrška SPS-a, DNS-a i NDP-a kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Zvornik, danas potpisan sporazum

Stevanović je istakao da se sa DNS-om, SPS-om i NDP-om sarađivalo svih prethodnih godina.

– Neke partije su se mijenjale, neke su mijenjale ime, odvajali se, ali mi radimo sa ljudima. I Mijatović i Obrenović i Milošević sve vrijeme zajedno su sa nama u sprovođenju jedne politike koja će ovom gradu donijeti dobro i bolje u periodu koji je pred nama. Nastavićemo da radimo zajedno u interesu svih naših sugrađana, nastavićemo da rješavamo njihove probleme, da podržavamo naše privrednike, a posebno mi je drago što su današnji potpisnici iz ove tri partije uspješni poslovni ljudi, preduzetnici, privrednici. Oni razumiju sve probleme koji nas okružuju i oni će svojim korisnim sugestijama uvijek biti, zajedno sa mnom i sa ostalim našim koalicionim partnerima, na usluzi našim sugrađanima – rekao je Stevanović.

Obrenović je istakao da potpisivanjem sporazuma žele da potvrde saradnju i podršku DNS-a sadašnjem i budućem gradonačelniku Zvornika.

– DNS je u svim prethodnim izborima na kojima je Stevanović bio kandidat za načelnika opštine, kasnije za gradonačelnika, bio koalicioni partner SNSD-u i do izbora i poslije izbora i sve vrijeme zajedno smo radili. DNS je, zahvaljujući bogatom iskustvu u saradnji sa Stevanovićem u prethodnom periodu, danas bez i jedne dileme da svojim punim kapacitetom podrži Stevanovića za gradonačelnika. Danas je Zvornik drugačiji u mnogo čemu, sav prethodni period je bio razvojno orjentisan a sve sa ciljem boljeg života stanovnika Zvornika i vjerujem da ćemo i poslije ovih izbora zajedno kreirati i realizovati mnoge dobre projekte – naveo je Obrenović.

Mijatović je napomenuo da je SPS mlada partija, ali koja ima veliku tradiciju.

– Drago mi je da potpisujemo podršku sadašnjem i budućem gradonačelniku, još mi je draže što sam ja, kao i za prvi, i za ovaj mandat podrška Stevanoviću. Mogu vam reći da nismo pogriješili, jer od 2007. godine do danas je ogromna razlika koja se vidi od ulaza do izlaza iz grada. Vjerujem da ćemo u narednom periodu raditi na zajedničkim projektima i da ćemo omogućiti i mladim ljudima da realizuju svoje ideje, moramo se boriti za mladost i da ostaju ovdje – istakao je Mijatović.

Dragan Milošević je poručio da je NDP odlučio da podrži sadašnjeg i budućeg gradonačelnika, zbog njegovog dosadašnjeg rada i rezultata. On je dodao da se sve ono što je Stevanović učinio prethodnih godina primijeti u gradu Zvorniku zbog čega ima njihovu podršku.

Stevanović je prethodnih dana potpisao sporazume i sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a Spomenkom Stevanović i SP Nebojšom Galićem.