Višestruki kradljivac uhvaćen prilikom krađe u Gornjem Šepku, uhapšen dok je iznosio brusilice, bušilice, kosačice…

0
Lišeno slobode lice koje se sumnjiči da je počinilo šest krivičnih djela „Teška krađa“ u prethodnom periodu u mjestu Gornji Šepak. Riječ je o licu od ranije poznatom policiji po činjenju višestrukih krađana području cijelog Zvornika i TK-a.
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, rasvijetlili su šest krivičnih djela „Teška krađa“, izvršenih na području zvorničkog naselja Gornji Šepak. Među rasvijetljenim krađama je i ona od prije nekoliko dana u kojoj je ukradeno oko 600 litara rakije i kazan za pečenje ovog alkoholnog pića. Iz Policijske uprave Zvornik nije potvrđeno da su rakija i kazan vraćeni vlasnicima. Iz Policijske uprave Zvornik su još naveli:

Naime, policijski službenici PS Kozluk su, 13.08.2020. godine, na osnovu operativnih saznanja da je lice S.Š. u mjestu Gornji Šepak, počinilo krivično djelo „Teška krađa“, preduzeli odgovarajuće mjere i radnje iz svoje nadležnosti i nedugo nakon izvršenja krivičnog djela, pronašli i lišili slobode osumnjičenog, kod koga su tom
prilikom pronašli predmete koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni počinio šest krivičnih djela „Teška krađa“ u prethodnom periodu, gdje je iz stambenih objekata otuđivao razne vrste alata, alkoholno piće i bakarne predmete.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Policijski službenici nastavljaju dalji rad u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Teška krađa“, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.