U kovid odjeljenju zvorničke bolnice preminuo stariji muškarac iz Vlasenice pozitivan na korona virus, još jedno lice u Zvorniku zaraženo korona virusom…

0
U kovid odjeljenju zvorničke bolnice preminuo stariji muškarac iz Vlasenice pozitivan na korona virus, još jedno lice u Zvorniku zaraženo korona virusom...
Arhiv-Ilustracija

Čovjek starijeg životnog vijeka iz Vlasenice koji je također imao nekoliko hroničnih bolesti i cijelo vrijeme hospitalizacije umro je u protekla 24 sata, potvrđeno je iz bolnice Zvornik. Svih 11 pacijenata u odjeljenju Zvornika imaju srednju tešku kliničku sliku, a neki su takođe na terapiji kiseonika.

Osam pacijenata je iz Zvornika, a po jedan iz Vlasenice, Sekovića i osmog razreda. Mjera kućne izolacije se kaže za 265 ljudi, a završena je za 1.145 ljudi. Budite odgovorni, zaštitite sebe i druge Primijenite preventivne mjere: držite fizičku udaljenost, koristite zaštitnu masku, održavajte ličnu higijenu, koristite sredstvo za dezinfekciju na javnim mjestima.

Izbjegavajte bilo koja okupljanja i proslava i doprinesite sprečavanju širenja virusa u našoj zajednici, saopšteno je iz gradskog štaba za vanredne situacije grada Zvornik.