Uskoro besplatna škola boksa za svu djecu do 16 godina u bokserskom klubu “Obilić”

0

Od 1. septembra u bokserskom klubu „Obilić“ iz Zvornika kreće upis novih članova, a ove sezone klub pokreće akciju besplatne škole boksa za svu djecu uzrasta do 16 godina.

– Iako je u našem klubu i ranije bila mizerna članarina, uzimajući u obzir cjelokupnu situaciju i stanje u društvu odlučili smo da za djecu do 16 godina potpuno ukinemo članarinu. Smatramo da imamo dovoljno prijatelja kluba koji će pomoći našu akciju i zajedno sa nama učiniti da nijedno dijete zbog finansijskih poteškoća ne dođe u situaciju da ne može da trenira boks i time izgubi šansu da bude u željenom sportu i možda ostvari vrhunske rezultate, a u najmanju ruku postane bolji čovjek, skloni se sa ulice i zdravije odrasta. Takođe, vršimo upis novih članova u rekreativnu grupu i u planu je da svaka članarina rekreativca plati jednu dječiju članarinu. Pa pored toga što trenirate zbog sebe, svog zdravlja i poboljšanja vašeg fizičkog stanja imate na umu i to da na taj način obezbjeđujete trening za jedno dijete – rekao je Mirko Ždrale, trener u BK „Obilić“.

Ukoliko želite da se priključite grupi za rekreativce ili da svojim prilogom podržite projekat zvorničkog trofejnog kluba, pozovite broj sa reklamnog plakata +381644778884