Prethodnog dana saobraćajne nezgode u Karakaju i Lolićima, dvije osobe završile u zvorničkoj bolnici

0
U lančanom sudaru u Karakaju tri osobe zadobile povrede
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Prethodnog dana pisali smo o saobraćajnoj nezgodi u Karakaju gdje je zabilježen lančani sudar u kojem su učestvovala tri automobila, ukoliko ovaj tekst niste pročitali kliknite OVDJE, kako bi se detaljnije informisali.

Lančani sudar u Karakaju danas otežao saobraćaj (FOTO)
FOTO: Zvornicki.ba

Za razliku od Karakaja gdje je zabilježena samo materijalna šteta, u mjestu Lolići kod Konjević Polja dva lica su zadobila tjelesne povrede što je potvrđeno iz Policijske uprave Zvornik. O saobraćajnoj nezgodi u mjestu Lolići iz policije su naveli:

Na regionalnom putu Bratunac-Konjević Polje, u mjestu Lolići, opština Bratunac, 17.08.2020. godine oko 19,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali H.A. iz Milića, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Golf” i A.S. iz Bratunca, koja je upravljala putničkim automobilom marke „Renault”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, oba učesnika su zadobila tjelesne povrede.

Povrijeđenim licima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Bratunac, odakle su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Bratunac. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, naveli su iz Policijske uprave Zvornik.