NEVJEROVATNO! Kvalifikacije Lige šampiona RAKETIRALE MERIDIAN ponudu!

11
NEVJEROVATNO! Kvalifikacije Lige šampiona RAKETIRALE MERIDIAN ponudu!

Fudbal nam se konačno vratio. Opet je moderan. Sama završnica Lige šampiona je na svom vrhuncu za sezonu 2019/2020, i kroz samo nekoliko dana imaćemo novog prvaka Evrope. Ali, u međuvremenu, kvalifikacije za novu sezonu su već u toku. Kao i prethodnih godina, i u narednoj sezoni, i naša država će imati svog predstavnika. FK Sarajevo izlazi na veliku scenu. Srbija će  takođe imati svoje predstavnike. Šampion Srbije, Crvena zvezda ponovo ima priliku da se izbori, sad već , za treće učešće u nizu. Juče je zvanično počelo, a danas se nastavlja kvalifikacioni ciklus.

Pored brojnih ponuda, i mnoštva kvalifikacionih utakmica, koje ti daju mogućnost da u najboljoj Meridian kladionici, dokažeš da si stvarno fudbalski ekspert, sigurno je možda i najinteresantniji meč polufinale Lige šampiona, gdje na teren izlaze Olimpik Lion i Bajern Minhen.

U kladionici Meridian, put do novčanog dobitka nikad nije bio jednostavniji. More utakmica ti daje šansu da iskoristiš ono što samo Meridian nudi, a to je kombinovanje svega onog što ti želiš, i pre match tekme sa uživo ponudom, a pored toga Turbo Cash, koji ti daje priliku da naplatiš onda kad ti to želiš. Promašen jedan par, nije problem, Meridian plaća i to. Vrtoglavi dobici te čekaju, jer sa 10 KM dobrodošlice, dobijaš šansu da „skineš“ sve bonuse na broj odigranih parova jer su eksplodirali do nevjerovatnih 1000%! Kompletnu sportsku ponudu obavezno zato „prostudiraj“ na ovom linku.

Ušešće u Ligi šampiona svakako je veliki prioritet u odnosu na Ligu Evrope. A, razlog? Ugled, i novac naravno! Sjajna vijest za sve klubove, je svakako, da neće doći do smanjena premija, koje je možda bilo očekivano uslijed pandemije korana virusa, te će klubovi koji dođu u plej-of inkasirati 1,4 miliona evra. Da, da…. Milionče i jače bato!

Ipak, ono što je možda već svima poznato, da ipak COVID-19 je štetu sportu i klubovima odavno načinio. Nema publike, pa tako ni novca od ulaznica. Tv prava više nisu na istom rangu, te neće dati klubovima priliku da prihoduju kao možda ranijih godina. Ono što bi recimo Zvezdi, ipak, moglo da znači dosta za neku financijsku injekciju je raspoređivanje novca u odnosu na desetogodišnje rezultate, ali sačekajmo još malo da vidimo razvoj situacije.

Pobjeda u Ligi šampiona se plaća sa nevjerovatnih 2,7 miliona, dok se svaki bod plaća sa dodatnih 900.000, tako da je sasvim jasno da klubovi imaju i više od sportskog motiva da se krvnički bore. Pored novca, koji ide u samom kvalifikacionom ciklusu, i premije za plasman, ono što „gura“ klubove naprijed je svakako i prilika da snage odmjere sa najboljima. Zamislite samo da dobijemo priliku da u našim gradovima, i na našim terenima gledamo velikane evropskog fudbala poput Real Madrida, Barselone, PSŽ-a, Junajteda, Sitija i mnogih drugih.

Dakle, hajde da sumiramo. Ogromna „lova“ je u opticaju. A, ako klubovi „ginu“ na terenu da dobiju svoju financijsku injekciju, imamo i mi pravo na to. Naravno sve sportske događaje, u njihovom premijum izdanju isprati na najboljem sporskom portalu meridianbetsport.ba i „  skupi“ sve informacije na jednom mjestu. Dalje, sastavi neki moćni tiket, jer dobićeš ponudu koju ne možeš da odbiješ.

Kladionica Meridian- Kuća najvećih bonusa i najboljih kvota!

 

11 KOMENTARI

Comments are closed.