Oduzeta sitna stoka “švercerima” iz Bratunca

0
Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 26.08.2020. godine oko 03,40 časova, u ulici Ilije Birčanina, opština Vlasenica, zaustavili su i kontrolisali teretno vozilo marke „fiat” kojim je upravljao Ž.J. iz Bratunca i teretno vozilo marke „volksvagen” kojim je upravljao P.Đ. iz Bratunca. Prilikom kontrole, utvrđeno je da se u vozilima nalazi sitna stoka koja se prevozi bez prateće dokumentacije, koju su policijski službenici predali u dalju nadležnost veterinarskom inspektoru radi preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti.
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 26.08.2020. godine oko 03,40 časova, u ulici Ilije Birčanina, opština Vlasenica, zaustavili su i kontrolisali teretno vozilo marke „fiat” kojim je upravljao Ž.J. iz Bratunca i teretno vozilo marke „volksvagen” kojim je upravljao P.Đ. iz Bratunca.

Prilikom kontrole, utvrđeno je da se u vozilima nalazi sitna stoka koja se prevozi bez prateće dokumentacije, koju su policijski službenici predali u dalju nadležnost veterinarskom inspektoru radi preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, navedeno je iz Policijske uprave Zvornik.