,,LUDNICA“ kvote za Premijer Ligu BiH: Banja Luka priprema derbi!

0
,,LUDNICA“ kvote za Premijer Ligu BiH: Banja Luka priprema derbi!

Premijer liga i te kako ima šta da nam ponudi, te da svi, bar uz tv ekrane uživamo i bodrimo svoje timove. A u koliko još uvijek iz neobjašnjivog razloga nisi registrovan na meridianbet.ba, sad je idealna prilika za to, jer Meridian poklanja 10 KM bonusa dobrodošlice.

Ali, ajde da vidimo šta nas to čeka.

Na dnu tabele okršaj. Poslednja ekipa na tabeli Olimpik Sarajavo, u ozbiljnom problemu, ide u goste ekipi Mladost DK. Olimpik od početka ima sve vezane poraze, dok je Mladost DK, ipak uspjela da ostvari jednu pobjedu i jedan neriješen rezultat, te trenutno ima 4 boda.

Drugoplasirani Široki Brijeg ide u Tuzlu, na meč sa Slobodom, sa sigurnom namjerom da ostvari četvrtu pobjedu i zauzme lidersku poziciju.  Mostarski Velež sa bodom zaostatka dočekuje Tuzla City, koja ima kao i Borac BL, 9 bodova, i definitivno sa 3 pobjede u 5 odigranih utakmica, nameće se kao ozbiljan rival za bilo koju ekipu.

Radnik iz Bijeljine, ekipa sa najviše neriješenih rezultata u dosadašnjim kolima Premijer Lige, čak četiri u ponedjeljak dočekuje FK Sarajevo. Sarajevo koje nakon evropske avanture sigurno sad ima za plan da svoj fokus podredi domaćoj ligi, i da, svi znamo da Sarajevo uvijek „puca“ na sam vrh.

Možda, najzanimljiviji susret ovog kola, je „banjalučki“ derbi. FK Borac na svom stadionu dočekuje FK Krupu, koja sa samo 4 ostvarena boda, još uvijek nije tačno usmjerila svoju igru, pa tako da će ova utakmica, za Borac definitivno biti ozbiljna borba, ukoliko želi da ostvari četvrtu pobjedu i krene put vrha tabele. Mjesto na kojem imaš mogućnost da dobiješ sve informacije iz svijeta sporta, i analize je meridianbetsport.ba.

Sad je prilika da „prostudiraš“ ponudu, i sastaviš neki bombastični tiket, za ljeto koje još uvijek traje. Naravno da Meridian kladionice, kao i uvijek daju najbolje kvote, bonuse i specijale, jer ipak, samo je Meridian – više od igre!