Meridianbet: Najneobičnija završnica grend slema ikad! Nema „velike trojke“! Kvote su „podivljale“!

9
Meridianbet: Najneobičnija završnica grend slema ikad! Nema „velike trojke“! Kvote su „podivljale“!

Ma da mnogi i dalje ne vjeruju, ali to se stvarno dogodilo. Završnica jednog grend slem turnira, u kojoj nećemo imati priliku da gledamo nikoga iz „velike trojke“ svjetskog tenisa. Rafael Nadal i Rodžer Federer nisu uzeli uopšte učešće na truniru, dok je uslijed nenamjerne greške, Novak Đoković diskvalifikovan sa turnira.

Us open će nam ove godine jednostavno morati podariti neku novu zvijezdu, neko novo iznenađenje. Iz toga razloga sportska kladionica Meridian je pripremila najbolju ponudu! Kvote su „podivljale“, a specijali mogu od svakog napraviti novu zvijezdu. Zato ko ima znanje, te je ljubitelj „bijelog sporta“, sad je definitivno put određen. Pravac na meridianbet.ba, jer čeka te specijalni bonus dobrodošlice od 10 KM, da se dokažeš kao stručnjak za ovu igru.

Ali da ipak mi sumiramo. Švajcarac je ranije otkazao nastup radi operacije koljena, Nadal za njim uradio isto, ali Novak je bio tu. Svi su ga već vidjeli kao novog šampiona US Open-a! U izvanrednoj formi, spreman, i onda peh o kojem danas bruji kompletna globalna javnost. Nesmotrena slučajnost, pogodio je linijskog sudiju lopticom, i direktno je diskvalifikovan sa turnira. Sve što možemo da zaključimo, da dolazi možda novo doba, jer ako je ikad trenutak sad je da se rodi nova zvijezda tenisa!

Predstoje nam četvrtfinala, ali nekog izrazitog favorita, još uvijek nema. Neki koji se izdvajaju su možda Dominik Tim, Danil Medvedev, Aleksandar Zverev, ali moramo priznati da ipak ne bi bila senzacija kada bi pehar podigao i Denis Šapalov, Borna Ćorić, Andrej Rubljev..

Dva četvrtfinalna para koja su nam poznata su: Pablo Karenjo Busta – Denis Šapalov, i Aleksandar Zverev – Borna Ćorić. Uskoro će biti poznati i ostali parovi četvrtfinalne runde, ali ono što je uvijek sigurno da u sportskoj kladionici Meridian zabava je zagarantovana. Najbolja zabava uz najkvalitetnije kvote, i bonus dobrodošlice instant donose uzbuđenje i zaradu. Ovu neizvjesnu završnicu Otvorenog prvenstva Amerike je ludost ne iskoristiti, jer ko će biti novi šampion US Open-a možeš da predvidiš ti, da osjetiš kako je biti dobitnik u kući najboljih kvota i najboljih bonusa! Meridian – više od igre!

9 KOMENTARI

Comments are closed.