Tragedija u Bugojnu: Od korone preminula tri muška člana porodice Duraković

0
Njihova supruga i majka, Emira, nalazi se u bugojanskoj bolnici. Još uvijek ne zna strašnu istinu. U nepunih deset dana, tri muška člana porodice Duraković su preminula. Iza Adisa je ostalo troje, a iza Harisa dvoje djece. Bugojno od posljednjeg rata ne pamti ovakvu tragediju. Sutra je u Bugojnu dan zalosti.

Jutros je u Sarajevu preminuo i Haris Duraković, Hajrudinov sin koji je također bio zaražen koronavirusom. Vijest o tragediji koja je zadesila porodicu Duraković iznenadila je porodicu, poznanike i prijatelje.

Ranije je, Kemal Duraković, brat preminulog Hajrudina rekao je da im je virus “pojeo pluća”.

– Mnogi neozbiljno shvaćaju ovu situaciju. Misle da su to neki izvanzemaljci i izmišljene pojave, a ne ozbiljna stvar koja ubija ljude. Hajrudina i Adisa više nema, treći se bori za život – rekao je Duraković.

Njihova supruga i majka, Emira, nalazi se u bugojanskoj bolnici. Još uvijek ne zna strašnu istinu. U nepunih deset dana, tri muška člana porodice Duraković su preminula.

Njihova supruga i majka, Emira, nalazi se u bugojanskoj bolnici.  Još uvijek ne zna strašnu istinu.  U nepunih deset dana, tri muška člana porodice Duraković su preminula.  Iza Adisa je ostalo troje, a iza Harisa dvoje djece. Bugojno od posljednjeg rata ne pamti ovakvu tragediju.  Sutra je u Bugojnu dan zalosti.
Duraković je bio ugledni sudija Futsala u BiH

Iza Adisa je ostalo troje, a iza Harisa dvoje djece. Bugojno od posljednjeg rata ne pamti ovakvu tragediju.

Sutra je u Bugojnu dan žalosti.