Zvorničanin uhapšen u M.Zvorniku osumnjičen za dvije teške krađe

1
Uhapšen 38-godišnjak iz Zvornika prilikom pokušaja prelaska granice na Rači
FOTO: Ilustracija

Zvorničanina rođenog 2001. godine uhapsili su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Malom Zvorniku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dve teške krađe.

Sumnja se da je on u noći između subote i nedelje provalio u dve radnje i iz njih ukrao novac, dva tableta i dva laptopa, tri mikrofona i drugu robu.

Policija je mladog Zvorničanina brzo uhapsila i kod njega pronašla 15 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci pa će, po nalogu Tužilaštva, protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena pproizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Osmunjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće, uz krivičnu prijavu, priveden Tužilaštvu.

Osmunjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće, uz krivičnu prijavu, priveden Tužilaštvu.

1 komentar

  1. Ne znam ko ih pusta, to kad je tako prćasto krneulo da krade i da koristi sto ne treba, ne treba ni pustati iz zatvora. od 99 godista pa do 2003, 70% narkići. Svi su na nekim supstancama. Neka jednom dodju u kafanu nek testiraju ili u spartu sve redom na droge a prvo one iz B blokova sto noću sjede po klupama pa ne mogu ljudi sp1vat od njih

Comments are closed.