Radnica supermarketa u Zvorniku zadobila teške povrede ruke dok je radila na mašini za mljevenje mesa

0
FOTO: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama koje smo saznali, prva pomoć povrijeđenoj ukazana je u zvorničkoj službi Hitne pomoći i JZU “Bolnica”, nakon čega je povrijeđena hitno transportovana za UKC Banja Luka. Povreda se dogodila prilikom rada na mašini za mljevenje mesa koja je zahvatila lijevu ruku i odstranila četiri prsta povrijeđenoj. Ljekari UKC-a uspijeli su amputirane prste operativnim zahvatom spojiti i vratiti na mjesto kod povrijeđene radnice, ali zbog težine povrede teško je prognozirati krajnji rezultat operativnog zahvata.

Potreban je duži vremenski period kako bi se rezultati operativnog zahvata mogli proglasiti uspjelim. Iz zvorničke bolnice su potvrdili da povrijeđena nije životno ugrožena, te da su zadobijene povrede teške i izrazili nadu da će posoperativni period proći bez problema i dati pozitivne rezultate.

Prije dvije noći i zvorničkoj policiji je prijavljen slučaj teške povrede na radu iz službe Hitne pomoći. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i postupili prema propisanom portokolu u ovakvim situacijama.