U policiji imao pravo na jedan poziv a on naručio ćevape!

0

Nekada davno, pre pandemije korona virusa, oni koji bi ostali do zore u klubu ili na organizovanoj žurki pre povratka kući svratili bi do omiljene brze hrane nešto da pojedu. Zalogaji za miran san. Možda život nije kao što je nekad bio, ali stare navike ne umiru tako lako.

Popularna objava koja ovih dana kruži na društvenim mrežama je fotografija kratke vesti koja je objavljena u novinama u Republici Srpskoj. Naime, priča prati jednog Banjalučanina kojeg je policija povela u stanicu na trežnjenje.

“Policija Republike Srpske naišla je na Banjalučanina koji je spavao u automobilu. Probudili su ga i shvatili da je prilično pijan i da nije sposoban za vožnju. Odveli su ga u policijsku stanicu na tržnjenje. Imao je pravo na jedan poziv, ali nije zvao ni prijatelje, ni rodbinu, kao što privedeni obično čine.

Muškarac je nazvao obližnji restoran i naručio nekoliko porcija ćevapa za sve koje je tog jutra upoznao na trežnjenju. Ponudio je i policajce, koji su bili oduševljeni njegovim gestom”, piše u kratkoj vesti.