Mašina za čišćenje snijega i mreže za sportski poligon poklon Križevićima od vlasnika “Global rent a car”

0
Mašina za čišćenje snijega i mreže za sportski poligon poklon Križevićima od vlasnika
FOTO: Donirana čistilica

Vrijedna donacija ovih dana stigla je u zvorničko naselje Križevići u vidu mašine za čišćenje snijega, kombi za prevoz putnika i mreže za sportski poligon u ovom naselju. Donacija je stigla na adresu udruženja građana porijeklom iz Križevića, popularni UG “PIK”, a svoju radost sa sugrađanima podijelili su i na svom facebook profilu.

Pored vlasnika rent a car “Global” iz Križevića Velije Nukičića koji je donirao mašinu za čišćenje snijega i mreže za sportski poligon, vrijednu donaciju Križevljani su dobili od djevojčice Hane simbolično prvog člana ovog udruženja. U nastavku prenosimo tekst UG “PIK” koje je saopšteno putem njihove facebook stranice:

Poštovani prijatelji,
Imamo za vas tri radosne vijesti:
➡️ Prva jeste da je naš prvi član, djevojčica Hana donirala ovaj lijepi kombi za potrebe našeg udruženja.
Udruženju je bilo neophodno vozilo kako bi uspješno realizovali naše humanitarne i druge akcije.
➡️ Druga radost jeste da je Velija Nukičić donirao mašinu za čišćenje puteva, čisti i prohodni putevi su veoma bitni za naš kraj zbog protoka ljudi i roba kako u ljetnom tako i zimskom periodu.
➡️ Treća donacija također dolazi od Velije.
Omladina je izrazila želju za mrežama iza golova kako lopta ne bi odlazila u riječno korito, Velija im je tu želju ispunio.
Udruženje se ovim putem zahvaljuje našim donatorima, želimo im mnogo zdravlja, uspjeha u radosti u životu.
Pozivamo sve one koji imaju volju, želju i mogućnosti da se učlane odnosno doniraju u svoju zajednicu, kako bi je učinili ljepšim mjestom za boravak, navedeno je iz “UG PIK”