Odbojkaši i odbojkašice “Drine” pobjedama otvorili sezonu

Odbojkaši i odbojkašice Drine novu sezonu u prvenstvu Prve lige Republike Srpske otvorili su pobjedama. Nastavak dobrih igara iz prethodnih sezona selekcije OK "Drina" prema prvom koluu može se očekivati i ove sezone. U nastavku prenosimo i radost iz OK "Drina" koju su podijelili sa svojim pratiocima na facebook stranici.

0
Odbojkaši i odbojkašice
FOTO: Arhiv

Na početku šampionata naši takmičari veoma uspješni.
U prvoj utakmici naše odbojkašice zabilježile su pobjedu na teškom gostovanju u Bijeljini. Savladan je Radnik rezultatom 3:2. Radnik – Drina 2:3 (25:19, 26:28, 25:21, 19:25, 9:15).

U drugoj utakmici nasi seniori pobjedili su ekipu Jahorine rezultatom 3:0. U sledećem kolu odbojkašice dočekuju ekipu Glasinca, a seniori idu na gostovanje u Lopare.
Čestitke našim takmičarima na pobjedničkom vikendu!

U nastavku prenosimo tekst portala sportDC.net, a koji si odnosi na utakmicu muške selekcije OK “Drina” Zvornik.

Tokom vikenda krenula je nova sezona prvenstva Republike Srpske.

U konkurenciji odbojkaša u Zvorniku u 1.kolu Prve lige Drina je savladala ekipu Jahorine maksimalnim rezultatom 3:0. po setovima 25:15, 25:17 i 29:27.

Paljani su se hrabro suprotstavili izrazitom favoritu, u prva dva perioda igre padali su u drugoj polovini, a u trećem ispostavilo se i poslednjem propustili su pet set lopti.

U redovima slavljenika blistali su tehničar Zoran Grbić i ubojiti neuhvatljivi napadač Dalibor Radić, a kod poraženih zapaženi su bili “srednji blokeri” Nemanja Šuko i Mihailo Gračanin.