Pješak zadobio povrede u sudaru dva automobila u Tabancima kod Zvornika

Zvorničanin skrivio sinoćnji sudar u Johovcu u kojem je dvije osobe zadobilo povrede
FOTO: Ilustracija

Velika saobraćajna nezgoda dogodila se danas u mjestu Tabanci kod Kozluka grad Zvornik u kojoj je jedno lice zadobilo pvorede. Saobraćajna nezgoda se može smatrati velikom jer je u njoj direktno i indirektno učestvovalo pet osoba. Prema nezvaničnim informacijama nakon sudara dva automobila, pješak koji se nalazio u blizini nezgode zadobio je povrede jer su se automobili nakon kontakta odbili i napravili mali “karambol”, pored pješaka automobili su nakon kontakta i odbijanja oštetili i dva automobila parkirana ispred čuvene kafane po imenu “Taxii” u Tabancima.

Iz Policijske uprave Zvornik su o današnjoj nezgodi saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tabanci, grad Zvornik, 10.10.2020. godine oko 13,15 casova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo povrde.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su M.B. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke “Pasat”, B.D. iz R. Srbije, koji je upravljao putničkim automobilom marke “Opel”, lice J.J.iz Zvornika u svojstvu pješaka i dva parkirana putnička automobila.

U ovoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio pješak J.J. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu “Bolnica” Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski slućbenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.