Lopovi pokrali ribarski pribor

Još jedan ribolovni pribor pokraden je na području Policijske uprave Zvornik, ovaj put u mjestu Paljevine opština Srebrenica. Iz policije su potvrdili ovaj slučaj i o tome naveli:

1
Lopovi pokrali ribarski pribor

Policijskoj stanici Srebrenica, 11.10.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz vikendice koja se nalazi u mjestu Paljevine, opština Srebrenica, otuđilo pribor za ribolov.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“., saopštili su iz Policijske uprave Zvornik o slulčaju krađe ribolovnog pribora.

Ovo nije prvi put da se na području Policijske uprave Zvornik krade ribolovni pribor. Kao i u ranijim slučajevima na meti su bile vikendice u neposrednoj blizini vode, a plijen je vrijedan ribolovni pribor.

Raduje činjenica da još uvijek nema slučajeva krađe ribolovačkog pribora od ribolovaca koji se trenutno udalje od mjesta pecanja.

1 komentar

Comments are closed.