MERIDIAN EKSKLUZIVA: Isključivo Meridian Vam donosi Megdan fighting 7! MMA Spektakl uz POKLON od 20 KM!

Sportska kladionica Meridian, je jedina kladionica u kojoj je moguće klađenje na ovaj MMA spektakl!

26
MERIDIAN EKSKLUZIVA: Isključivo Meridian Vam donosi Megdan fighting 7! MMA Spektakl uz POKLON od 20 KM!

Srijeda je važan dan za sve ljubitelje MMA. Novosadska hala „SPENS“ će sutra biti domaćin turnira Megdan fighting 7 “Za bolja vremena”.

Nema sumnje da nas očekuje spektakl na svijetskom nivou, a glavna borba večeri biće između Čede TDI Pantića i legendarnog Samo Petje. Pogotovo kad se tome doda specijalni bonus od 20 KM dobrodošlice za sve novoregistrovane igrače, koji poklanja najbolja sportska kladionica Meridian.

Ovo je do sad možda i najveći izazov za Pantića, a posebno zanimljiv podatak je da će nosilac brojnih titula, Samo Petje – prvi put učestvovati na Megdanu. Osim toga, očekuje nas još osam borbi, a za pojas teške kategorije Megdana boriće se Mamdou Sene i Daniel Tolledo Jacare.

Nakon što je Saša Milinković odustao od ove borbe zbog povrede, organizatori su se potrudili da nađu dostojnu zamjenu i u tome su uspjeli. Borac sa Akhmata koji je pobjedio čuvenog Stjepana Bekavca, Muslima Makhudova i mnoge druge, sada će se na Megdanu “Za bolja vremena” suočiti sa Senom.

Ni to nije sve, Novi Sad će nam ove srijede zaista pružiti veliki spektakl – snage će odmjeriti i Bojan Kosednar i Nikola Joksović, zatim Damjan Savanović i Igor Nistor, Aleš Ratej i Nenad Milanov, kao i Abubakar Batili i Milan Vrbić, Edin Sinanović i Jovan Nikolić, Predrag Jovanović I Boris Marković, kao i Miloš Janičić i Ivan Šarić.

S obzirom na nove epidemiološke mjere, početak Megdana pomjeren je za 18 časova, nažalost bez publike, ali to ne mjenja činjenicu da će borci dati sve od sebe da opravdaju očekivanja.

Naravno, ništa od ovoga neće proći bez sportske kladionice Meridian, koja je sponzor borcima – Čedo TDI Pantić i Miloš Janičiž.

Kao što ste navikli, Meridian je uvek tu da ponudi najbolje kvote, pa je tako i ovog puta jer vas za Megdan fighting 7 čeka fantastična ponuda! Naime, Meridian je jedina kladionica u kojoj će biti moguće klađenje na MMA spektakl u Novom Sadu.

Ne propustite jedinstvenu priliku, da uz nevjerovatnu dozu adrenalina okušate sreću i testirate znanje ovog, sve više popularnog, borilačkog sporta. Registruj se na meridianbet.ba, i sam sebi dokaži, da je Meridian – kuća najbolje ponude i najvećih bonusa!

26 KOMENTARI

Comments are closed.