Pronađeno beživotno tijelo Behije Salkić iz Bratunca koja je nestala još u srijedu

Nakon četiri dana potrage za nestalom Behijom Salkić iz mjesta Suha kod Bratunca, potraga je okančana pronalskom beživotnog tijela. Juče je nestala Behija Salkić pronađena mrtva. Prema nezvaničnim informacijama leš je pronađen u blizini porodičnog doma u bratunčakom naselju Suha.

1
Pronađeno beživotno tijelo Behije Salkić iz Bratunca koja je nestala još u srijedu
Behija Salkić

Policijskoj stanici Bratunac, 18.10.2020. godine oko 15,00 časova, prijavljeno je da je u mjestu Suha, opština Bratunac, pronađeno beživotno tijelo Behije Salkić, čiji je nestanak prijavljen 14.10.2020. godine.

Policijski službenici PS Bratunac izvršili su uviđaj u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Bratunac.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se izvrši obdukcija, nakon koje će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Prema nezvaničnim informacijama nesretna Salkić je pronađena u blizini svog doma. Kako saznajemo Behiji je  nedavno preminuo suprug. Članovi porodice rodbina i komšije, koji su vršili potragu, tražili su u suprotnom smjeru od mjesta pronalska beživotnog tijela, računajući da je Behija Salkić krenula u tom smjeru daleko od kuće.

Nakon četiri dana u obližnjoj šikari pronađeno je beživotno tijelo nestale Behije. Prema još uvijek nezvaničnim informacijama nema tragova nasilne smrti, ali to će tačno utvrditi obdukcija.

1 komentar

Comments are closed.