SNSD u Zvorniku kampanju počeo simboličnim lijepljenjem prvog plakata

0
SNSD u Zvorniku kampanju počeo simboličnim lijepljenjem prvog plakata
Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste SNSD Zvornik

Predstavljanjem kandidata za gradonačelnika i odbornike u lokalnom parlamentu, te simboličnim lijepljenjem prvog plakata na platou ispred Kasine, SNSD Zvornik je počeo svoju predizbornu kampanju prvog dana kampanje prema odluci CIK-a.

Na listi SNSD-a u Zvorniku nalazi se 36 kandidata za odbornike, dok će kandidat za gradonačelnika biti Zoran Stevanović koji već trinaest godina uspješno obavlja funkciju prvog čovjeka grada.

– Mi želimo da nastavimo ono što smo započeli i osmišljavamo neke nove projekte i ova kampanja će sa naša strane biti pozitivna, odnosno pričaćemo isključivo o svojim rezultatima i onome što smo uradili i namjeravamo da uradimo. Naša lista je ubjedljivo najjača i ja kao kandidat za gradonačelnika sigurno ću pobijediti sa ubjedljivim procentom, a očekujem da svi naši koalicioni partneri ostvare dobar rezultat i budu zastupljeni u lokalnom parlamentu, te da imamo stabilnu većinu od 25-26 odbornika.

Naš grad je najveće gradilište pored Banjaluke i trenutna vrijednost radova je oko 30 miliona KM. Radimo regulaciju korita rijeke Sapne vrijedan 9 miliona konvertibilnih maraka, a početkom naredne građevinske sezone očekujemo početak radova na uređenju korita rijeke Hoče – rekao je kandidat za gradonačelnika Zoran Stevanović koji je najavio i radove na izgradnje nove upravne zgrade gradske uprave, suda, rekonstrukciju gradskih ulica i izgradnju kanalizacije u seoskim mjesnim zajednicama.

SNSD u Zvorniku kampanju počeo simboličnim lijepljenjem prvog plakata

Nosilac liste SNSD za lokalni parlament Bojan Ivanović očekuje da njegova partija u Zvorniku ponovi ili pojača rezultat u odnosu na prošle lokalne izbore.

– Mi trenutno u lokalnoj skupštini imamo 13 odbornika i ako se uzme u obzir kvalitet naše liste, očekujemo da taj rezultat ponovimo ili poboljšamo.

Rezultati koji stoje iza nas su veliki i čista obraza ćemo prići svakom našem sugrađaninu, te tražiti podršku kako za gradonačelnika Zvornika, tako i za listu SNSD-a. Lista broji 36 odbornika i zastupljeni su najkvalitetniji naši kadrovi.

Zalagaćemo se za dalji razvoj grada Zvornika i ostanak ljudi u ovom gradu.