Meridian: Da li ovogodišnja Liga Evrope zaslužuje POKLON od 20 KM?

Sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima donosi bonus od 20 KM, BEZ USLOVA, i specijalni 100% za prvi tiket!

5
Meridian: Da li ovogodišnja Liga Evrope zaslužuje POKLON od 20 KM?

Nakon dva dana uživanja uz najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi, Ligu šampiona, sad je red na „malu Ligu šampiona“! I da je to tako znamo, jer ovogodišnja Liga Evrope, jednostavno oduševljava, sa imenima koje ćemo gledati..

Iz tog razloga, sportska kladionica Meridian, je spremila nevjerovatni bonus od 20 KM, i to BEZ USLOVA ikakvih, jer sve što je potrebno je samo registracija na meridianbet.ba i novac je na računu.. Ali, u nastavku će vam bit jasno, zašto to ipak nije sve…

Naime, ovogodišnja Liga Evrope startuje maksimalno jako, jer samo neka od imena koja ćemo gledati, su giganti evropskog fudbala. Zar, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Napoli, Roma, Milan, Hofenhajm, Totenhem to nisu? Samo neki od mečeva koji se odmah na startu ističu i koji se definitivno ne propuštaju su:

Ali, ipak, gledaocima sa nešeg regiona, su sigurno najzanimljiviji predstavnici koje smo navikli da gledamo, i koji su nam tu u okruženju, jer nažalost ove godine Bosna i Hercegovina, nema svog predstavnika u ovom takmičenju, pa ćemo zato pratiti:

Riječani igraju na svom stadionu, ,,Rujevica“ od 18.55h, u vrlo izazovnom meču protiv Španaca, dok Zagrebčani, izlaze na teren od 21h, te ,,Maksimir“, će biti mjesto sa kojeg polaze u svoju evropsku avanturu. Ekipa Zvezde, ipak ide u goste, te takođe od 21.00h, na „Rajn – Neker Areni“, na startu imaju vrlo ozbiljan ispit protiv ekipe koja je upravo pobjedila neprikosnovenog minhenskog Bajerna, tako da nam je uzbuđenje zagarantovano..

Danas se igra ukupno 24 meča, i definitivno je prilika za odlučne, da iskoriste SENZACIONALNI bonus od 1.000% na broj odigranih parova, u najboljoj ponudi sportske kladionice Meridian. I sad kad tome dodamo, da Meridian poklanja bonus od 100%, za odigran prvi tiket, i to bez obzira da li je tiket dobitni ili gubitni, taj novac je nakon rezultovanja na računu. Da, upravo to, novac koji je uplaćan na prvi tiket, nakon rezultovanja mečeva se vraća na tiket..

Postoji li dodatni ralog za tvrdnju da je samo Meridian – kuća najvećih bonusa?

5 KOMENTARI

Comments are closed.