Meridian: ,,El klasiko“ se ne propušta! A, želiš li samo gledati, ili želiš i zaraditi?

Španija će da gori ovaj vikend, ali i sportska kladionica Meridian je zapalila internet, jer bonus od 20 KM, BEZ USLOVA, se ne propušta!

11
Meridian: ,,El klasiko“ se ne propušta! A, želiš li samo gledati, ili želiš i zaraditi?

Sa sigurnošću možemo tvrditi, da je ovo fudbalski okršaj koji uvijek izaziva najveće uzbuđenje i najveću pažnju kompletne fudbalske Evrope. Ma, šta Evrope, cijelog svijeta! Ova dva tima, nose takvu tradiciju i dokazanu istoriju fenomenalnih mečeva da jednostavno se zna šta je obaveza za ovaj meč…

Utakmica Barselona  – Real Madrid je zakazana za 16 časova, na grandioznom „Kamp Nou“ stadionu, i da li ste sad odlučili da li ćete biti samo posmatrač, ili dobitnik? Naime, sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima, poklanja 20 KM, BEZ USLOVA, a kasnije ćete shvatiti zašto to ipak nije sve..

Vjerovali ili ne, ovo spektakularno rivalstvo traje sve od davne 1902. godine, kad je Barsa u prvom meču slavila sa rezultatom od 3:1, a sve od tad, istorija koja neobjašnjivo nas uvijek prikuje za tv ekrane. Ipak, Real Madrid je branilac titule, od prošle sezone, te se trenutno nalazi na 3. poziciji, gdje u pet mečeva, ima skor od tri pobjede, i po jedan remi i poraz. Barsa je ipak u malo težoj poziciji, jer sa samo 7 bodova, na 9. mjestu je na tabeli.. Situacija ni za jedan tim nije idealna, a pogotovo kad znamo „sramotu“ Reala iz Lige šampiona, i poraz od 3:2 od Šahtjora i to na velikom „Santiago Bernabeu“! Uff…

Ipak svi znamo šta je Katalonija, pa je tako blaga prednost na Barsi od 42%, dok je vjerovatnoća da Madriđani odnose pobjedu 31%.. I sad ono što se nudi samo ako se danas registruješ na meridianbet.ba! Mogućnost da osvojiš „pršteći“ bonus od 100% za  prvi tiket, ali ipak ni to nije sve, jer uopšte nije bitno da li je tiket dobitni ili gubitni, već nakon rezultovanja mečeva, iznos prve uplate se vraća na tvoj račun. Realno, fenomenalno!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

11 KOMENTARI

Comments are closed.