Andrija Milošević: Mi stalno patimo od istorije. Neću da živim u vremenskoj mašini, hoću da živim sad!

Kao da smo u vremenskoj kapsuli, u kolektivnoj halucinaciji u kojoj samo tumaramo iz 1918. do 1941, pa do 1389... A ko živi sad?

0
Andrija Milošević: Mi stalno patimo od istorije.Neću da živim u vremenskoj mašini, hoću da živim sad!

Popularni glumac Andrija Milošević gostovao je kod Ivana Ivanovića i pri tome sa osvrrnuo na sadašnje društvene prilike u zemlji. Rečenice koje je o stanju društva u zemljama bivše Jugoslavije izrekao Andrija Milošević treba svakodnevno emitovati putem svih kanala jer su jedini lijek za kolektivno udilo. Klikom na link u nastavku poslušajte, pogledajte i širite dalje:

https://www.facebook.com/novastv/videos/357245658811756

“Mi stalno patimo od istorije, stalno u rikverc neki se ide…Neću da živim u vremenskoj mašini, hoću da živim sad! Kao da smo u vremenskoj kapsuli, u kolektivnoj halucinaciji u kojoj samo tumaramo iz 1918. do 1941, pa do 1389… A ko živi sad? Zato su nam ova deca ostavljena na milost i nemilost”, rekao je glumac Andrija Milošević u razgovoru sa Ivanovićem i istakao kako je vreme da svi mi malo “transformišemo umove” rekao je Milošević u emisiji kod Ivana Ivanovića. Pogledajte od 52:08 na youtube kanalu Nove S.