DERBI Serije A: Milan na San Siru dočekuje rimsku ,,Vučicu“!

Samo u najmoćnijoj sportskoj kladionici Meridian, bonus od 20 KM, bez uslova! Ali, to nije sve...

14
DERBI Serije A: Milan na San Siru dočekuje rimsku ,,Vučicu“!

Velikani italijanskog fudbala su definitivno klubovi Milan i Roma! Sama elita! Razlog da se ova utakmica, sa uzbuđenjem prati, je nepotrebno objašnjavati. Koliko su se samo puta ove utakmice pretvarale u goleade, i to baš onda kad to niko nije očekivao…

Sa nestrpljenjem zato čekamo večeras i 20.45h, samo da susret što prije počne. Da fudbal ne bi samo bio fudbal, tu je najmoćnija sportska kladionica Meridian, jer ovo što se nudi danas za ovu utakmicu je realno – nerealno. Specijalni bonus od 20 KM, i to BEZ USLOVA!

I šta nas to čeka večeras?

Milan je vjerovatno jedan od najbogatijih i trofejima među najuspiješnijim timovima italijanskog prvenstva. Dovoljno je reći da je 18 puta osvajao ovo prvenstvo, a čak 7 puta veliki trofej Lige šampiona. Međutim, u posljednjih nekoliko godina, nikako da postignu onu svoju nesalomljivu foru. Devet godina je od posljednjeg „Skudeta“ za „Rosenere“, i sad idu na okršaj sa uvijek opasnom rimskom „Vučicom“! Popularni Rimljani imaju čak 15 titula prvenstva manje, i već dvije decenije ne uspjevaju da se domognu „Skudeta“.. Da li će ovo biti utakmica koja će da presudi? Pa, odluči se i pokušaj, jer ultimativni bonus od 100% za prvi tiket, za koji nikad do sad nisi čuo, dobijaš samo registracijom na meridanbet.ba. Ali, u čemu je „caka“? U tome, da je nebitno da li je tiket dobitni ili gubitni, iznos koji si uplatio na svoj prvi tiket, nakon rezultovanja mečeva, se vraća na tvoj račun. Nevjerovatno, zar ne?

I sad malo statistike za „profesore kladže“.  U posljednjih 7 međusobnih duela u Seriji A, skor Milana i Rome je izjednačen. Tri puta je slavio Milan, tri puta Roma, i samo jedan meč neriješenim rezultatom. A, mreža se tresla čak 19 puta. Milan 9 pogodaka, „Vučica“ jedan više. Dakle, sve je izjednačeno, te se pravi „profesor za kladžu“ stavlja pred ispit dokazivanja!

Iskoristi bonuse i najbolju ponudu, jer samo je Meridian – uvijek kuća najvećih bonusa!

14 KOMENTARI

Comments are closed.