Nakon sudara u naselju Meterize neodgovoran vozač napustio automobil, ženska osoba zadobila povrede

1
Nakon sudara u naselju Meterize neodgovoran vozač napustio automobil, ženska osoba zadobila povrede
FOTO: Zvornicki.ba

Sinoć se u naselju Meterize dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj jedan od učesnika pobjegao sa mjesta nesreće. Neuobičajeno je da se neodgovorni vozač udaljio nakon nesreće ostavivši automobil kojim je upravljao. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj slučaj i saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Meterize, grad Zvornik, 25.10.2020. godine oko 17,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovala M.M. iz Zvornika, koja je upravljala putničkim automobilom marke „Peugeot” i nepoznati vozač koji je upravljao putničkim automobilom marke „Ford“, koji se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa lica mjesta.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, M.M. je zadobila tjelesne povrede koje su konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Rad na identifikovanju drugog učesnika i dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, navedeno je iz Policijske uprave Zvornik.

1 komentar

Comments are closed.