Meridian: Nastupi regionalnih klubova u Ligi Evrope! Garant za zaradu, ili?

Sportska kladionica Meridian je pripremila senzacionalne bonuse za Ligu Evrope! Jedan je BEZ USLOVA! Saznaj šta treba da uradiš!

23
Meridian: Nastupi regionalnih klubova u Ligi Evrope! Garant za zaradu, ili?

Iako možda nije najelitnije takmičenje fudbalske Evrope, Liga Evrope zna i te kako da donese uzbuđenja, i da „drma“ adrenalin da se sve trese. Zašto je to tako? Zato što igraju naši regionalni klubovi, koje smo svi oduvijek navikli da gledamo, i da navijamo za njih..

I sad ono što se čekalo… Sportska kladionica Meridian je spremila, senzacionalni bonus od 20 KM, i to BEZ USLOVA, te sve što je potrebno je da se registruješ na mobilnoj aplikaciji, ili na web sajtu meridianbet.ba, jer potraga za novim „doktorom za kladžu“ je počela.

I šta nas to večeras čeka?

Odmah na startu reviju fudbala otvaraju Crvena Zvezda koja kući dočekuje Liberec, i Dinamo Zagreb koji ide u goste CSKA Moskvi. Obe utakmice startaju od 18.55h. Podsjetimo se „Delije“ su prethodnu utakmicu izgubile od njemačkog Hofenhajma rezultatom od 2:0, ali to je bio prvi evropski test, te se nadamo da će u drugom uspjeti da opravdaju očekivanja svojih fanova, pogotovo sad kad igraju na domaćem terenu.

Dinamo je ipak u prvoj tekmi ostvario bolji rezultat, te odigrao neriješeno 0:0 sa holandskim Fejnordom, i sad u Moskvi ide napadački da uzme 3 boda, u ovoj vrlo jakoj grupi, gdje su sve ekipe sa jednim bodom, i traži se ko će da preuzme vrh tabele.

Rijeka je zato možemo slobodno reći upala u grupu „smrti“. U prvoj utakmici, na domaćem terenu su izgubili minimalnim rezultatom od 1:0 od Real Sosijedada, i sad idu na novi ispit protiv AZ Alkmara. Napadački će morati krenuti od starta, jer naredni meč u Ligi Evrope, protiv Napolija ni malo neće biti ugodan.

Ukupno se večeras igra 24 utakmice Lige Evrope i zato pravi „doktor za kladžu“ ima zadatak da se pronađe. I to da iskoristi fenomenalne bonuse koje daje samo kladionica Meridian, jer bonus na broj parova ide do nevjerovatnih 1.000%.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

23 KOMENTARI

Comments are closed.