Nakon 20 sati potrage pronađen nestali dječak iz Loznice

Nakon što je prijavljen nestanak dječaka i uzbune uc ijeloj Loznici, potraga je okončana sretnim završetkom

0
Nakon 20 sati potrage pronađen nestali dječak iz Loznice
FOTO: LN SJenik u kojem je dječak pronađen

Poslije više od dvadeset sati potrage, devetogodišnjak iz Donjeg Dobrića pronađen je u seniku iza svoje kuće. Iako je ovo mesto više puta tokom protekle noći i od jutros pregledano, niko nije primetio mališana zavučenog iza bale sena, pored vrata senika.

Dok se u dvorištu čuo samo glas majke Slađane kako ga doziva rečima – Sine javi se, molim te javi se, u jednom trenutku se samo začulo kako iz sveg glasa viče – Evo ga, tu, je, živ je!

– S policijom sam išao do obližnje šume i pri povratku ka seniku, koji je na par metara udaljen od kuće, čuo sam Slađanu kako doziva da je ugledala sina. Mališan je dobro, nema povrede, samo ćuti, kao da je sve ove sate prespavao i nije ni znao da se celo selo diglo na noge i ovoliko policije – rekao nam je komšija dodajući da je sada svima laknulo i da je najvažnije da je dete živo.

Podsećamo da je dečak poslednji put viđen u sredu oko četiri popodne, dok se vraćao od dede, a potom mu se izgubio svaki trag. Policija je provela celu noć na terenu tražeći ga po svakom zabačenom ćošku, a dečak se, praktično, nalazio u svom dvorištu, sklonjen u seniku.