Težak sudar na regionalnom putu Sapna-Kalesija, jedna osoba povrijeđena (FOTO)

1
Težak sudar na regionalnom putu Sapna-Kalesija, jedna osoba povrijeđena (FOTO)
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Jutros oko 7 sati, na regionalnom putu Kalesija-Sapna u mjestu Hrvačići dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila.

Prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je povrijeđena, te prevezena na UKC Tuzla. Stepen povreda još uvijek nije poznat. Uviđaj obavljaju pripadnici PU/PS Kalesija.

utros oko 7 sati, na regionalnom putu Kalesija-Sapna u mjestu Hrvačići dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila. Prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je povrijeđena, te prevezena na UKC Tuzla. Stepen povreda još uvijek nije poznat.   Uviđaj obavljaju pripadnici PU/PS Kalesija.   Prema informacijama iz BIHAMK-a jutarnja magla smanjuje vidljivost u planinskim predjelima, kao i u kotlinama i uz riječne tokove. Vozačima skreću pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja. Na svim dionicama savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.
FOTO: ntv.ba

Prema informacijama iz BIHAMK-a jutarnja magla smanjuje vidljivost u planinskim predjelima, kao i u kotlinama i uz riječne tokove. Vozačima skreću pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja.

Na svim dionicama savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

1 komentar

Comments are closed.