Kandidati za načelnika opštine Bratunac međusobno se vrijeđali, pa policiji prijavili verbalni napad!?

Prema nezvaničnim informacijama radi se o prijavama koje su podnijeli kandidati za načelnika opštine Bratunca na predstojećim lokalnim izborima. Prema saopštenju koje je pristiglo iz Policijske uprave Zvornik još uvijek se radi na utvrđivanju činjeničnog stanja, a u pristiglom saopštenju je navedeno:

1
Ove srijede bez struje polovina opštine Bratunca, hiljade korisnika bez električne energije

Policijskoj stanici Bratunac, 01.11.2020. godine, obratio se N.M. iz Bratunca i prijavio da ga je ispred svoje porodične kuće u mjestu Krasanpolje, opština Bratunac, lice M.R. iz Bratunca vrijeđalo i prijetilo.

Isti dan, PS Bratunac se obratio M.R. iz Bratunca i prijavio N.M. iz Bratunca da njega i njegovu porodicu ponižava, te da ga je isti lažno prijavio i iznio niz neistina.

Takođe, 01.11.2020. godine, PS Bratunac se obratio S.R. iz Bratunca i prijavio N.M. iz Bratunca, da ga je lažno prijavio i iznio niz neistina na njegov račun.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja, odnosno provjere navoda svih prijava, a  pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

1 komentar

Comments are closed.