MERIDIAN VRIJEDNI POKLONI za najbolje igrače!

Meridian nagradna igra ,,Odigraj i osvoji“ obradovala je vrijednim nagradama najbolje igrače!

0
MERIDIAN VRIJEDNI POKLONI za najbolje igrače!

Sportska kladionica Meridian je oktobar učinila svojim igračima sigurno uzbudljivim. Fenomenalne nagrade su pronašle svoje „srećne ruke“, tako da čestitajmo srećnim dobitnicama na super vrijednim nagradama. Fenomenale nagrade ovog ciklusa su Sony Playstation, HP Laptop, i 2 izvanredna Xiaomi mobilna telefona.

Najsrećniji igrač sportske kladionice Meridian, ovog puta je B.S. iz Laktaša, koji je osvojio Sony Playstation, te će znati sigurno da ga iskoristi na pravi način, jer ovaj momak iz Laktaša, već dugo godina je ozbiljan „gejmer“. Druga nagrada, ali ništa manja, je fenomenalni HP Laptop, a srećni dobitnik je M.S. iz Banja Luke. Ovaj laptop, biće ne samo sredstvo zabave, već i sredstvo za rad dobitnika iz Banja Luke, te iz tog razloga kompaniji Meridian je posebno zadovoljstvo što je ova vrijedna nagrada pronašla pravo mjesto.

Xiaomi mobilne telefone osvojili su igrači A.I. iz Sarajeva, i B.S. iz Dervente. Sigurno nagrade koje će im mnogo značiti, posebno u trendu današnjice, kad smo svi manje ili više, silom prilika vezani za svoje mobilne telefone, od kojih se doslovno ne odvajamo. Zato najnoviji Xiaomi telefoni, pa gotovo sigurno, koristiće svojim vlasnicima, ne samo za „pričaj – šalji poruku“ fazon, nego kao i sredstvo zabave.

Ali ni ovdje sportska kladionica Meridian ne staje, već je odlučila je da časti sve svoje novoregistrovane igrače sa specijalnih 20 KM BEZ USLOVA, za najbolju avanturu sportskog klađenja.

Ukoliko još uvijek nisi siguran, obavezno posjeti meridianbet.ba i dokaži sam sebi zašto je Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!