Auto škola “Quattro” Zvornik sada nudi i vrhunske uslove za polaganje C i CE kategorije, prijavite se što prije

0
Auto škola

Auto škola “Quattro” Zvornik svojim korisnicima nudi polaganje za kategorije C i CE. Obuka i polaganje u ovoj auto školi vrši se na odličnom vozilu koje je najbolji uvod za ono što vozače kamiona očekuje u profesionalnoj karijeri. Ovom ponudom “Quattro” je proširio broj usluga za sve one koji žele polagati vozački ispit od automobila do kamiona.

Podsjećamo da je u prethodnom periodu auto škola ” Quattro” vrpila obuku za vozače C1 kategorije sa dosta uspjeha, što je rezultiralo proširenjem ponude zainteresovanim polaznicima. Usluge polaganja manjih kategorija u ovoj auto školi ostale su pod istim uslovima kao i ranije, a veliki broj uspješnih vozača najbolje će posvjedočiti o obuci koju su prošli u ovoj auto školi.

Auto škola “Quattro” nalazi se u zvorničkom naselju Vidakova Njiva, preko puta zgrade Centra za socijalni rad Zvornik.

Za više informacija pozovite broj telefona +387 65 732 000.

Auto škola "Quattro" Zvornik sada nudi i vrhunske uslove za polaganje C i CE kategorije, prijavite se što prije

Podsjećamo da je ovo jedna od uspješnijih i ljepših priča u gradu Zvorniku, uspjehu mladih ljudi da vlastitim radom stvore novu vrijednost. Podršku u radu i razvoju ove auto škole pružilo je i federalno ministarstvo za raseljene osobe i izbjeglice kroz projekat “start up” podrške za mala preduzeća.

Preporuka je da što prije postanete polaznik ove auto škole jer u vremenu karantina ili lokdavna, nema nastave ni obuke, a ni polaganja.